MÖT EN AV VÅRA MEDARBETARE

- Eric Rhodin

Tre ord som beskriver dig:

Optimistisk, noggrann & samarbetsvillig

Hur blev du snickare?

Jag kom in sent i yrket och började som vuxenlärling i augusti 2018. Innan det jobbade jag med lager och logistik och fick frågan av Vestia vid 36 års ålder. Det är roligt att lära sig nya grejer och att få vara med att bygga upp något intresserar mig. Det är också väldigt bra att få papper på att man har kunskap. Att man kan ett yrke.

”Jag har träffat så många goa människor och blivit mycket bättre på att kommunicera”

Eric Rhodin
Snickare, Vestia Construction Group AB

Berätta lite om dig själv

Jag bor på Hisingen och spelar padel. Som alla andra! Jag gillar att träna styrketräning på gym, att träffa mina kompisar och kolla serier.

Hur har lärlingsprocessen sett ut?

Man är vuxenlärling under 5800 timmar. Jag började för knappt tre år sen och det är mycket att ta in. Jag har gått bredvid en handledare vilket varit väldigt lärorikt. Det är mycket mer att lära sig än jag trodde och jag lär mig fortfarande något nytt varje dag.

Vad gillar du med jobbet?

Variationen. Jobbet innebär så många moment och att man får ihop det till en byggnad är imponerande. Det innebär så mycket planering som man kanske inte ser från utsidan. Vi är ett bra team och alla är så proffsiga. Just nu kan vi ju inte umgås på grund av Corona men jag ser fram mot att kunna träffas mer och fira våra delmoment i framtiden.

Jag kan verkligen rekommendera att gå som vuxenlärling. Känns det bra är det bara att haka på. Det är så lärorikt och det finns oändligt med kunskap att skaffa. Det har stärkt mitt självförtroende, jag har träffat så många goa människor och blivit mycket bättre på at kommunicera.

Tusen tack Eric. Lycka till!

Läs mer om…

Möt flera medarbetare

LÄS MER

Jobba hos oss

LÄS MER

Om Vestia

LÄS MER