Hotel Riverton ska bygga om

feb 9, 2018

Utsikt från hotel Riverton

Stolta och glada tecknade vi för exakt en veckan sedan ett samarbetsavtal med Lotta och Magnus Hedlund, ägarna till Hotel Riverton. Hotellet på Badhusgatan i Göteborg, är en klassiker i stan, som under många år bland annat bjudit sina gäster på stadens bästa utsikt uppe i sin kända Skybar.

Idag består verksamheten av en serie olika byggnadskroppar som ska renodlas till olika karaktärer. I samband med den spännande utveckling som sker i Skeppsbroområdet ska en utökning och förädling av fastigheterna ske och hotellet tillförs 30 nya hotellrum.

Projektet kommer att genomföras i Partnering och tillsammans med bl.a. protek och White arkitekter står vi nu inför det spännande uppdraget att utföra om- och tillbyggnader i fastigheten som ska föra in hotellet i 2020-talet.

Mer information om projektet och hotel Riverton kan du ta del av här: http://blog.riverton.se

Rendering fönster
Restaurang & bar

Äntligen, efter många år är detaljplanen för Skeppsbron på plats och vi är klara med projektering av om- och tillbyggnad av vårt fina Hotel Riverton.

Vi är glada att meddela att såväl Vestia Construction Group AB, White Arkitekter och protek är våra huvudsakliga partners och kollegor i projektet. Då hotellet kommer att vara öppet under ombyggnationsprojektet känner vi att vi nu har fått den kompetensen och erfarenheten som krävs för att möjliggöra detta.

Magus Hedlund

VD, ägare, Hotel Riverton AB

Lounge & bar
Utifrån
Man går förbi och tittar in