MÖT EN AV VÅRA MEDARBETARE

- Laura Stridh

Tre ord som beskriver dig:

Positiv, mycket glad & bestämd

Vilken del av förskolan tror du barnen kommer gilla mest?

Naturen! Här finns väldigt häftiga klippor där barnen kan klättra runt. Vi har precis dragit igång markarbetet och kommer anlägga spännande stigar och fyra häftiga kojor. Barnen kommer ha utsikt över klipporna och den fina skogen från andra våningen. Att gå till skogen blir en häftig utflykt för dem.

”Jag är stolt över att vara platschef på Vestia och försöker alltid bygga starka team! ”

Laura Stridh
Platschef, Vestia Construction Group AB

Vad krävs i ditt ledarskap för att visionen ska bli verklighet?

Jag är stolt över att vara platschef på Vestia och försöker alltid bygga starka team! Alla på bygget ska trivas och må bra. På fredagar brukar vi ha gemensamma aktiviteter där vi grillar eller gör något annat tillsammans. Ja, när allt blir som normalt igen förstås. I mitt jobb är jag ansvarig för ekonomin och att produktionen går i mål enligt plan. Samtidigt vill jag ge medarbetarna både frihet och ansvar. Jag vill använda allas kunskap eftersom vi i teamet jobbar mot samma mål.

Berätta lite om dig själv!

Jag flyttade hit från Finland för 10 år sen och bor här med min man Martin, vår femåring och mina bonusbarn. Min man är gammal snickare och är ett så bra stöd för mig. Haha, till honom kan jag ställa alla dumma frågor. Vi har bott ihop i 7 år och 5 av de åren har vi ägnat åt vår stora totalrenovering. Utöver det försöker vi träna båda två. Jag gillar löpning och det har hunnit bli 4 maraton och 30 halvmaraton genom åren. Under vintern har det blivit mycket bastu och bad i havet.

Vad är mest utmanande i din roll?

Att få tidsplanen att fungera. Är den riktigt strukturerad blir också ekonomin bra. Därför är det viktigt att få ihop teamet. Bygger vi ett bra gäng, där alla trivs, producerar vi bättre och snabbare. Det är där allt börjar.

Härligt Laura! Kämpa på.

Läs mer om…

Möt flera medarbetare

LÄS MER

Jobba hos oss

LÄS MER

Om Vestia

LÄS MER