MÖT EN AV VÅRA MEDARBETARE

- Linda Jonsson

Tre ord som beskriver dig:

Stabil, entusiastisk, påverkande

Hur ser du på framtiden i yrket?

Jag är på ett litet projekt nu där jag får stort ansvar för alla delar. Man kan säga att jag jobbar som platschef och det är något jag verkligen gillar. Att få vara med att påverka och planera. Det är jag som styr hur resultatet blir och det vill jag gärna fortsätta med framöver. På längre sikt vill jag gärna jobba som projektledare och i mitt jobb nu lär jag mig mycket inför det.

”På längre sikt vill jag gärna jobba som projektledare”

Linda Jonsson
Platschef, Vestia Construction Group AB

Hur får man nöjda kunder?

Nöjda kunder är det allra viktigaste för mig. Det har det varit från första dagen och det gör mig väldigt stolt när jag lyckas. Det är viktigt att vara lyhörd, öppen, ärlig och positiv. Ingenting är omöjligt och stöter man på utmaningar är det bara att gå tillbaka till kontoret, fundera och komma på en lösning.

Berätta lite om dig själv

Jag är 24 år och bor på Hisingen. Jag tränar mycket och försöker ha som rutin att styrketräna 4 till 5 gånger i veckan. Jag gillar aktiva semestrar. Att resa och äta på restaurang. Haha, jag har spenderat alldeles för mycket pengar på god mat.

Vad är mest utmanande i din roll?

Att vara ung tjej i en mansdominerad bransch. Men jag kör på som vanligt. Det är ju ingen idé att visa sig extra duktig och jag har inget att bevisa. När jag kom in i yrket fick jag många kvinnliga förebilder, både på Vestia och på beställarsidan. De är viljestarka och gör sin grej oavsett vad andra tycker. Nu hoppas jag på fler tjejer i yrket och då kanske jag kan vara förebilden?

Bra där Linda. Lycka till!

Läs mer om…

Möt flera medarbetare

LÄS MER

Jobba hos oss

LÄS MER

Om Vestia

LÄS MER