Nu har produktionen dragit igång och längs med Stora Badhusgatan ses vår arbetsplatsetablering – mittemot hotellets entré. 
30 nya hotellrum, ett antal penthouse-sviter och ett helt nytt SPA med gym är några delar som denna spännande förvandling innebär.  Hotellet kommer att vara i full drift och därför utför vi ombyggnationen i etapper för att minimera påverkan för hotellets gäster. 

Ett familjeägt hotell med ambitionen att erbjuda det allra bästa i varje detalj

Hotel Riverton är idag ett mycket populärt hotell, beläget vid Skeppsbron, i centrala Göteborg och har 186 rum, två restauranger och en konferensavdelning. I takt med att Skeppsbron utvecklas, genomgår nu hotellet en förändring både utvändigt och invändigt där verksamhetens olika fastigheter görs om för ett mer välkomnande och enhetligt uttryck i stadsbilden.

Skeppsbron är ett område under stor utveckling där fokus ligger på att skapa en ny mötesplats för göteborgare vid vattnet. Området som beräknas vara fullt utbyggt vid 2025 kommer bland annat få ett attraktivt kajstråk, 450 nya bostäder och ca 30 000 kvm lokalytor för butiker, restauranger och kontor.

Under 2018 har planeringen pågått av denna spännande ombyggnation.​ Mer om projektet och vad som händer på hotellet kan du läsa om på hotellets blogg: Klicka här

Bilder som visar hotellets förvandling

Äntligen, efter många år är detaljplanen för Skeppsbron på plats och vi är klara med projektering av om- och tillbyggnad av vårt fina Hotel Riverton.

Vi är glada att meddela att såväl Vestia Construction Group AB, White Arkitekter och protek är våra huvudsakliga partners och kollegor i projektet. Då hotellet kommer att vara öppet under ombyggnationsprojektet känner vi att vi nu har fått den kompetensen och erfarenheten som krävs för att möjliggöra detta.

Magus Hedlund
VD, ägare, Hotel Riverton AB

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

HUVUDKONTOR
Kråketorpsgatan 20 | 431 53 Mölndal | Sverige
Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter  - Läs mer här!

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor: Kråketorpsgatan 20, 431 53 Mölndal, Sverige

Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter  - Läs mer här!

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor
Kråketorpsgatan 20
431 53 Mölndal
Sverige

Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter
- Läs mer här!

FÖLJ OSS PÅ

et|social_linkedin|

LinkedIn