Ett nytt stadsdelshus med rum för kultur på Selma Lagerlöfs Torg

I byggnaden kommer personal från Norra Hisingens stadsdelsförvaltning att husera tillsammans med bland annat teater, bibliotek, kulturskola, mötesplats för seniorer, fritidsgård och ett café.

Mixen av verksamheter gör att huset kommer att vara fyllt av liv från tidig morgon till sen kväll vilket kommer att bidra till utvecklingen av hela stadsdelen kring Selma Lagerlöfs Torg.

Tillsammans med Göteborgslokaler, utvalda konsulter och projektörer bildar vi nu ett projektteam som gemensamt ska verka för ett optimalt slutresultat. Vi ser redan nu fram emot att öppna ridåerna för allmänheten under våren 2019.

Stadsdelshuset kommer vara områdets mest publika byggnad och sjuda av aktivitet och hållbara ideal. Socialt, eftersom byggnaden är en investering i framtida generationers engagemang och delaktighet. Ekonomiskt, då lokaler och ytor till hög grad dubbelutnyttjas och ekologiskt med hög målsättning om ett litet ekologiskt fotavtryck genom en energieffektiv byggnad med hållbara materialval.

Byggstart: maj 2018
Färdigställande: 2019
Yta: 6 250 m2
Kund: Göteborgslokaler AB

Från och med maj är vi etablerade på plats i projektet!

Flera spännande bilder som visar hur projektet ska se ut när det står klart.

”Det känns oerhört inspirerande att vi på Vestia fått ansvaret att genomföra detta prestigefyllda projekt och samtidigt medverka i utvecklingen av Selma stad. Området står inför en spännande förändring och våra medarbetare har den kompetens som efterfrågats för detta uppdrag.

Vi har förståelse för komplexiteten i projektet och i samverkan med övriga projektdeltagare kommer vi att hitta fram till kostnadseffektiva lösningar med hög kvalitet i genomförandet.

Våra medarbetare trivs och är vana vid att arbeta i samverkan med våra kunder och vi ser verkligen fram emot ett projekt där vi har gemensamma mål och gemensamma ambitioner. Christian Wieland, VD

VD, Vestia Construction Group AB

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

HUVUDKONTOR
Kråketorpsgatan 20 | 431 53 Mölndal | Sverige

Org. nr. 556380-7279

Så här hanterar vi dina personuppgifter  - Läs mer här!

 

FÖLJ OSS PÅ

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor: Kråketorpsgatan 20, 431 53 Mölndal, Sverige

Tel: 031-746 44 30
E-post: info@vestia.se

Org. nr. 556380-7279

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor
Kråketorpsgatan 20
431 53 Mölndal
Sverige

Tel: 031-746 44 30
E-post: info@vestia.se

Org. nr. 556380-7279

FÖLJ OSS PÅ

LinkedIn