Stadsdelshuset på Bohusgatan i centrala Göteborg

Tillsammans med Vasakronan, Akuro och utvalda underentreprenörer har projekterat fram handlingar för att kunna utveckla ett stadsdelshus åt Stadsdelsförvaltningen Centrum.

Det är ett stort och komplext ombyggnadsprojekt, som ligger på Bohusgatan 13-15, mitt i centrala Göteborg. Fastigheten kommer att anpassas för verksamheten som söker effektivitet genom en flexibel lokal som möter deras behov.

Vi är mycket stolta över att Vasakronan utsett oss till totalentreprenör och tillsammans med övriga utvalda projektdeltagare  arbetar vi nu i  produktionen med full fart.

Byggstart: 2016
Färdigställande: 2019
Yta:  5 400 m2
Kund: Vasakronan AB

 

Projektet bidrar till vår fortsatta utveckling av fastigheten och området. Vi har arbetat med att skapa en mer utåtriktad fastighet med matutbud och butiker för att skapa liv och rörelse längs Bohusgatan och Skånegatan. Stadsdelshuset bidrar till att fler besökare kommer till fastigheten och området vilket är väldigt positivt. Vi ser fram emot ett samverkansprojekt tillsammans med Vestia där allas kompetens kommer att behövas. Det är ett otroligt komplext projekt där hyresgästen sitter kvar under hela ombyggnadstiden vilket kommer ställa höga krav på alla inblandade.

Malin Bergsten

Projektledare, Vasakronan AB

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

HUVUDKONTOR
Kråketorpsgatan 20 | 431 53 Mölndal | Sverige
Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter  - Läs mer här!

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor: Kråketorpsgatan 20, 431 53 Mölndal, Sverige

Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter  - Läs mer här!

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor
Kråketorpsgatan 20
431 53 Mölndal
Sverige

Org. nr. 556380-7279

Hantering av personuppgifter
- Läs mer här!

FÖLJ OSS PÅ

et|social_linkedin|

LinkedIn