Christian Wieland ny VD

aktuellt-ny-vd-christian-wieland-featured

Christian Wieland ny VD för Vestia Construction Group AB

Christian Wieland har rekryterats till positionen som VD för Vestia Construction Group AB inom affärsområdet bygg. Bolaget ingår i Vestia koncernen som bygger, förvaltar och utvecklar fastigheter för långsiktig värdestegring. Vestia är en flexibel, snabbfotad och lyhörd organisation där man ofta kan se affären före alla andra och genomföra projekten bättre och mer effektivt än de flesta.

Det är ett spännande bolag som verkligen är i framkant när det gäller affärsmässigt tänkande. Jag är säker på att vi kommer lyckas att bli en spelare att räkna med och ser fram emot att få vara med på resan, säger Christian Wieland.
Christian kommer från Skanska och var senast distriktschef på Skanska Sverige AB. På Vestia Construction Group AB kommer Christian som VD att bygga upp och hantera nya projekt inom affärsområde Bygg & Anläggning.

Christian har precis den bakgrund och erfarenhet som vi behöver och vi kommer nu tillsammans med vårt nya team att växla upp byggverksamheten inom koncernen, säger Lars Falkeskog, Styrelseordförande i Vestia Group AB.

Christian Wieland tillträder tjänsten som VD för Vestia Construction Group AB den 1 november 2016.