ETT NYTT ALTERNATIV

Vestia består idag av mycket starkt team – skickliga yrkesmedarbetare och erfarna produktionsresurser som tidigare genomfört projekt upp till 800 MSEK. Vår organisation har lång erfarenhet av stora projekt i Göteborgs innerstad, både bostäder och kommersiella byggnader.

BYGGENTREPRENADER, BYGGSERVICE OCH PROJEKTUTVECKLING

Bygg- och entreprenadverksamheten är vår största verksamhetsgren, där vi känner oss mycket starka och konkurrenskraftiga.
Vi arbetar nära vår kund och hjälper till med alla typer av byggprojekt där vi erbjuder ett erfaret och starkt team av platschefer, inköpare och yrkesarbetare, m.fl.  Läs gärna mer om våra projekt här!

För att ge bästa möjliga service till dig som kund har vi en speciell avdelning som är specialiserad på mindre entreprenader. Vi utför underhållsarbeten, reparationsarbeten och ombyggnadsarbeten upp till ca 10 MSEK. Du får en personlig service och hjälp genom hela byggprocessen.

Parallellt med entreprenad och byggservice arbetar vi med projektutveckling. Dels i egen regi, dels i samarbete med andra fastighetsbolag och investerare. Vi utvecklar och förädlar både bostäder och kommersiella lokaler. Med lång branscherfarenhet och ett brett nätverk har vi alltid nya intressanta projekt på gång. Vill du veta mer eller kanske har en intressant idé, kontakta oss gärna! Under fliken ”Kontakt” finner du  våra kontaktuppgifter.

VÅR HISTORIK

Vestia Construction Group AB startades 1989 under namnet Mibe Byggnads AB. Bolaget startades av Mikael Tholin som fortfarande är verksam i koncernen och dessutom ledamot i styrelsen för Vestia. Mibe var ett framgångsrikt byggföretag i de lite mindre byggprojekten och har alltid varit noga med att ha egna anställda yrkesarbetare för att säkerställa kvaliteten i projekten. Under åren skapades en nära och långsiktig relation till många partners och underentreprenörer. 

År 2016 köptes bolaget upp av Vestia Group AB och bytte då även namn till Vestia Construction Group AB. Ambitionen växte och ett stort antal nya medarbetare värvades. Vi har på kort tid skapat det starkaste teamet inom byggbranschen, speciellt när det gäller stora och komplicerade projekt och fortsätter att ta nya marknadsandelar! 

[image_hotspot_parent image=”https://vestia.se/wp-content/uploads/interaktiv-karta.jpg” disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”3.23.3″ max_width=”47%” max_width_tablet=”100%” max_width_phone=”” max_width_last_edited=”on|desktop” module_alignment=”center” disabled=”on” _i=”0″ _address=”0.7.0.0″ /]