JUST NU SÖKER VI

KMA-ANSVARIG

Vi söker en kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöansvarig

Som ansvarig för KMA (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö), på Vestia Construction Group AB, driver och ansvarar du för våra frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. Företaget är certifierat enligt ISO 9001, 14001 samt 45001 och vi söker dig som gillar KMA-arbete i härliga team.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ha ett övergripande ansvar för KMA-arbetet, du följer projekten i det dagliga och praktiska arbetet. I rollen har du mycket kontakt inom organisationen men även med beställare, myndigheter och underentreprenörer/leverantörer.
Du stöttar och säkerställer att företaget tillika projekten följer lagar, krav och egna högt ställda krav. Du är en resurs för hela vår verksamhet då det gäller gemensamt beslutade arbetssätt, dess framdrift och utveckling. I rollen kommer du även att vara involverad i efterlevnad och framdrift av företagets ledningssystem. Du erbjuds möjligheten att driva på vårt hållbarhetsarbete, där en del är att utveckla och stärka kompetensen kring miljö-arbetet och alternativa val.

Din profil

Du har ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor. Du har naturligtvis en erforderlig utbildning och några års erfarenhet av yrket med dig. Byggbakgrund är ej ett krav men är meriterande. Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbeta. Vidare är du är noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera och leda.

Vi ser fram emot din ansökan av tjänsten som planeras att tillträda 1 november 2020. Skicka din ansökan till Niclas Hartman via epost: niclas.hartman@vestia.se  

DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Vi växer så det knakar och under hösten startar produktionen för flera spännande projekt.

Är du intresserad av att bli en av oss?

Kontakta då Niclas Hartman.