DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Det går bra för Vestia! Vi växer så det knakar och har under den senaste tiden vunnit flera spännande projekt. Därför behöver vi nu utöka vårt kalkylteam, idag bestående av 3 personer, med ytterligare en kvalificerad kalkylator till vårt kontor i Mölndal.

JUST NU SÖKER VI

Kalkylator

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
Som kalkylator på Vestia får du ett ansvarsfullt uppdrag med stora möjligheter till personlig utveckling. Du är med i tidiga skeden av projekten och får möjlighet att vara med och hitta lösningar för ekonomiska och tekniska utmaningar. Du upprättar kalkyler, tar fram förfrågningsunderlag, tar in offerter från leverantörer och underentreprenörer mm. Vid erhållna uppdrag har du ett nära samarbete med produktionen i våra olika projekt genom att arbeta med ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Utreda tekniska lösningar, metoder och materialval
– Mängdberäkningar och masshantering
– Risk- och möjlighetsanalyser
– Offert- och anbudsförfrågningar
– Produktionskalkyler
– Ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete
– Uppföljningsarbete och erfarenhetsåterföring

Din profil
För att lyckas hos oss är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad. Vi söker dig som har god förmåga att ta egna initiativ och att självständigt driva ditt arbete framåt. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som har förmåga att skapa goda relationer då arbetet innebär mycket samarbete både internt och externt. Du vågar tänka nytt och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.
Vi söker dig som har byggteknisk utbildning och/eller mångårig erfarenhet från byggbranschen. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har god kännedom om kostnadsnivåer, behärskar allt från detaljerade kalkyler till enkla överslag samt kan föreslå systemval och tekniska lösningar. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Vad kan Vestia erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett framgångsrikt och växande företag med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka din egen roll och vardag samt bolagets arbetssätt och utveckling. På Vestia är du en del av ett starkt team av erfarna kollegor med ett positivt, vänligt och öppet arbetsklimat. Som anställd hos oss får du goda villkor och förmåner som tex. flexibel arbetstid, hälsoundersökning, friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar, diverse personalrabatter och möjligheten att hänga med på roliga gemensamma aktiviteter med kollegorna.
Vår framgångsmodell bygger på att vi har god ordning och struktur i våra projekt, samtidigt som vi har en nära relation med våra kunder där vi lyssnar på kundens behov och är flexibla i hur vi angriper projektens individuella utmaningar. ”Vi kombinerar det lilla företagets flexibilitet och närhet till kund med storbolagets kompetens erfarenhet och leverans”. Vi trivs att arbeta i samverkan och tillsammans med våra kunder och utvalda samarbetspartners arbetar vi för att uppnå ett bättre slutresultat avseende genomförande, kvalitet och slutkostnad.

Övrigt
Du ansöker via länken nedan och har du frågor är du välkommen att kontakta Emelie Elfgren, HR Partner emelie.elfgren@vestia.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den xx/xx -2019

Om arbetsgivaren:
Vestia Construction Group AB har som bolag funnits i 30 år. I slutet av 2016 tog ägarna beslutet om en satsning för att vinna större projekt och under de 16 månaderna som gått sedan namnbytet till Vestia har bolaget rekryterat över 30 erfarna tjänstemän och skrivit entreprenadavtal med flera av Göteborgs största fastighetsägare.

Ett urval av våra pågående projekt är ett stadsdelshus på Selma Lagerlöfs torg, utveckling av Åby fritidsanläggning, om- och tillbyggnation av Hotel Riverton samt flertalet uppdrag på Landvetter flygplats. Samtliga projekt är i Göteborg med omnejd. Vi är idag 41 tjänstemän och 24 yrkesarbetare och har vårt huvudkontor i Mölndal.

För mer information om tjänster – ta kontakt med vår HR-partner Emelie Elfgren.

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

HUVUDKONTOR
Kråketorpsgatan 20 | 431 53 Mölndal | Sverige

Org. nr. 556380-7279

Så här hanterar vi dina personuppgifter  - Läs mer här!

 

FÖLJ OSS PÅ

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor: Kråketorpsgatan 20, 431 53 Mölndal, Sverige

Tel: 031-746 44 30
E-post: info@vestia.se

Org. nr. 556380-7279

VESTIA CONSTRUCTION GROUP AB

Huvudkontor
Kråketorpsgatan 20
431 53 Mölndal
Sverige

Tel: 031-746 44 30
E-post: info@vestia.se

Org. nr. 556380-7279

FÖLJ OSS PÅ

LinkedIn