DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Vi växer så det knakar och under hösten startar produktionen för flera spännande projekt.

JUST NU SÖKER VI

Projektchef

Vestia Construction Group söker en ny projektchef.

Detta är ett jobb för dig som är duktig på att bygga framgångsrika team och att leda dig själv och andra till uppsatta mål.

Rollen som projektchef hos Vestia:

Du har ett stort organisatoriskt ansvar och rapporterar direkt till bolagets VD.

Som projektchef hos oss är du en nyckelperson i våra projekt, både under de tidiga skedena och längre fram under produktionen. Projektchefen är ytterst ansvarig för projektets ekonomi och organisation samt för dialogen med vår kund. Vägen fram handlar i första hand om förmågan att leda, engagera och kommunicera.

Vestia arbetar till övervägande del i partneringprojekt/samverkansprojekt vilket innebär att projektchefens ansvar mer blir att bygga relationer med sina kunder och med övriga projektmedlemmar, snarare än att endast bevaka bolagets kontraktuella rättigheter. Det ställer självklart lite krav på god samarbetsförmåga och att värna om kundens viktigaste prioriteringar.

Något vi värdesätter hos Vestia är att skapa en sund företagskultur och även en sund projektkultur. Kulturen ska präglas av företagets kärnvärden TEAM där vi arbetar Tillsammans, vi är Engagerade, vi är Ansvarsfulla och vi är Modiga. Som projektchef har man en stor möjlighet att arbeta med dessa kärnvärden och inte minsta att utveckla sina egna framgångsrika projektteam.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Vara med och vinna nya affärer.
 • Vara drivande i våra projekts tidiga skede, det vi kallar för ”projektstart”.
 • Resurssätta utifrån projektets behov och tillgänglig personal.
 • Delta i rekryteringar av nya medarbetare.
 • Ansvara för projektets övergripande ekonomi.
 • Delta vid större upphandlingar av underentreprenörer och konsulter.
 • Bygga långsiktiga relationer med kund.
 • Skapa en positiv projektkultur.
 • Leda och utveckla underställd personal, t.ex. platschefer och arbetsledare.

Din profil:

Vi söker dig som är ansvarstagande, social, kommunikativ och positiv. Du gillar att jobba i engagerade team och har en förståelse för att olika kompetenser kan komplettera varandra för projektets bästa. Du är också van vid att upprätthålla en god kundrelation över tid.

Hos oss utser vi alltid en handledare för att ge dig bästa möjliga start samt att vi utser en mentor som finns som stöd, anpassat efter din niv och dina tidigare erfarenheter.

Meriterande kompetenskrav:

 • Relevant byggteknisk utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området.
 • Erfarenhet av partnering eller annan samverkansform.
 • Office-paket.
 • God kunskap i svenska, tal & skrift.

Välkommen att söka!


Ansökan

Fyll i nedan formulär samt skicka med ditt CV.

Arbetsledare

”Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet på en byggarbetsplats, du har goda erfarenheter från branschen som arbetsledare? Besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar”?

Vestia Construction Group söker nu en arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda såväl egna yrkesarbetare som våra olika underentreprenörer.

I din roll som arbetsledare planerar du det dagliga arbetat utifrån projektets huvudtidplan, du ansvarar för mindre inköp och materialbeställningar samt att de färdiga arbetena håller rätt kvalitet. Du har ofta ett ekonomiskt ansvar för de kostnadsposter som du själv dagligen hanterar, t.ex. olika byggmaterial.

Din närmaste chef är en av våra Platschefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets övergripande planering och gällande budget. Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är vår förmåga att bygga team och att samarbeta, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt.
 • Du trivs med att leda andra människor och innehar moderna ledaregenskaper.
 • Du har goda kunskaper i planering av det dagliga arbetet samt att fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du är trygg med att hantera t.ex. materialbeställningar, mängdning och fakturakontroll i diverse digitala dataprogram.
 • Du leder arbetet mot tydligt uppsatta mål tillsammans med platschefen och Vestias egna yrkesarbetare.
 • Meriterande är om du har betong klass 2 utbildning.

Erfarenheter

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du duktig på att samarbeta med kollegor, underentreprenörer och leverantörer. Vestia jobbar mycket i samverkansprojekt, meriterande är om du har erfarenheter av entreprenadformen.
Du gillar att växa i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är ambitiös, engagerad och gillar att ansvara för en effektiv produktion.
Du vill självklart vara med och bidra till att både du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan vara aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter. Du beräknas tillträda tjänsten i januari 2021, sista ansökningsdag 2020-11-30. B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

Platschef

”Har du flerårig erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, besitter du goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar”?

Vestia Construction Group söker nu en platschef som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda team med engagerade och duktiga medarbetare.

I din roll som platschef har du det övergripande ansvaret för projektets genomförande på vår arbetsplats, innefattande planering, kostnadsstyrning, kunddialog samt att lämna över en slutprodukt med hög kvalitet. Dessutom leder och utvecklar du dina närmaste kollegor. Din närmaste chef är en av våra Projektchefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets tidiga skeden samt har det övergripande ekonomiska ansvaret.

Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är samarbetet och vår förmåga att bygga framgångsrika team, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet att leda diverse olika byggprojekt.
 • Du har goda kunskaper av rollen som platschef och innehar naturliga ledaregenskaper.
 • Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordningen av projektets ingående delar.
 • Du har goda kunskaper i projektplanering, kostnadsstyrning och att leda och fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du leder arbetet mot tydligt mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam.
 • Du är van vid ekonomiskt ansvar samt har kunskaper inom avtals- och entreprenadjuridik.
 • Goda datakunskaper i Office-paketet och du är även van att jobba i Byggsamordnaren

Dina egenskaper

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda och motivera andra människor. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en positiv inställning.

Du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

Kalkylingenjör

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Som kalkylingenjör bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt och du gör det med hög gedigen kvalitet. Du söker nya härliga utmaningar och vill följa med på vår resa”

Vestia Construction Group söker nu en erfaren kalkylingenjör som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda arbetet med våra kalkyler. Din närmaste chef är vår kalkylchef och i projekten jobbar du tätt med platschefen.

Som kalkylingenjör ansvarar du för;

 • Att driva processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag, både i team och självständigt
 • Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning, förfrågningar
 • Ha en nära dialog med produktionsteamet, beställare, underentreprenörer, konsulter och leverantörer
 • projekt arbeta med produktionskalkyler, projektförändringslistan, ekonomistyrning och prognosarbete
 • Jobba mot tydliga deadlines
 • Verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner

Din profil och dina erfarenheter

Du har en akademisk examen eller likvärdiga erfarenheter med inriktning mot bygg, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, varav 3 år som kalkylator. Du har arbetat mycket med mängdnings-program och kalkylprogram. Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kunskaper.

Du gillar att arbeta i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att hålla högt tempo. Som person ska du kunna planera, organisera och arbeta på ett strukturerat, noggrant och kvalitetsmedvetet sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och fokuserar på rätt saker. Du har en god ekonomisk medvetenhet, analytisk, byggteknisk kunskap, har ett sinne för siffror och kan självständigt driva dina frågor. Du vill vara med och bidra till att du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har ett av branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) och även stolta, ambitiösa, engagerade och nöjda medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om personalutveckling i kombination med tydliga leveranskrav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och B-körkort ett krav. Du beräknas tillträda tjänsten snarast och sista ansökningsdag är 15-03-21.

Vestia Construction Group AB arbetar tillsammans med rekryteringsföretagen FMR rekrytering och Framtiden.

Ansökan

Du ansöker via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

Intresserad av att jobba hos oss?

Fyll i nedan formulär och skicka med ditt CV.

 • Skicka in ditt CV

 • Tillåtna filformat (pdf, doc, docx)
  Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB.
 • Vår integritetspolicy för arbetssökande