DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Vi växer så det knakar och under hösten startar produktionen för flera spännande projekt.

JUST NU SÖKER VI

Arbetsledare

”Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet på en byggarbetsplats, du har goda erfarenheter från branschen som arbetsledare? Besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar”

Vestia Construction Group söker nu en arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda såväl egna yrkesarbetare som våra olika underentreprenörer.

I din roll som arbetsledare planerar du det dagliga arbetat utifrån projektets huvudtidplan, du ansvarar för mindre inköp och materialbeställningar samt att de färdiga arbetena håller rätt kvalitet. Du har ofta ett ekonomiskt ansvar för de kostnadsposter som du själv dagligen hanterar, t.ex. olika byggmaterial.

Din närmaste chef är en av våra Platschefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets övergripande planering och gällande budget. Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är vår förmåga att bygga team och att samarbeta, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt.
 • Du trivs med att leda andra människor och innehar moderna ledaregenskaper.
 • Du har goda kunskaper i planering av det dagliga arbetet samt att fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du är trygg med att hantera t.ex. materialbeställningar, mängdning och fakturakontroll i diverse digitala dataprogram.
 • Du leder arbetet mot tydligt uppsatta mål tillsammans med platschefen och Vestias egna yrkesarbetare.
 • Meriterande är om du har betong klass2 utbildning.

Erfarenheter

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du duktig på att samarbeta med kollegor, underentreprenörer och leverantörer. Vestia jobbar mycket i samverkansprojekt, meriterande är om du har erfarenheter av entreprenadformen.
Du gillar att växa i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är ambitiös, engagerad och gillar att ansvara för en effektiv produktion. Du vill självklart vara med och bidra till att både du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan vara aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter. B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB

Platschef

”Har du flerårig erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, besitter du goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar”?

Vestia Construction Group söker nu en platschef som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda team med engagerade och duktiga medarbetare.

I din roll som platschef har du det övergripande ansvaret för projektets genomförande på vår arbetsplats, innefattande planering, kostnadsstyrning, kunddialog samt att lämna över en slutprodukt med hög kvalitet. Dessutom leder och utvecklar du dina närmaste kollegor. Din närmaste chef är en av våra Projektchefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets tidiga skeden samt har det övergripande ekonomiska ansvaret.

Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är samarbetet och vår förmåga att bygga framgångsrika team, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet att leda diverse olika byggprojekt.
 • Du har goda kunskaper av rollen som platschef och innehar naturliga ledaregenskaper.
 • Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordningen av projektets ingående delar.
 • Du har goda kunskaper i projektplanering, kostnadsstyrning och att leda och fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du leder arbetet mot tydligt mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam.
 • Du är van vid ekonomiskt ansvar samt har kunskaper inom avtals- och entreprenadjuridik.
 • Goda datakunskaper i Office-paketet och du är även van att jobba i Byggsamordnaren

Dina egenskaper

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda och motivera andra människor. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en positiv inställning.

Du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och B-körkort ett krav.

Ansökan

Gör din ansökan HÄR

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB

Kalkylingenjör

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Som kalkylingenjör bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt och du gör det med hög gedigen kvalitet. Du söker nya härliga utmaningar och vill följa med på vår resa”

Vestia Construction Group AB söker nu en erfaren kalkylingenjör som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda arbetet med våra kalkyler. Din närmaste chef är vår kalkylchef och i projekten jobbar du tätt med platschefen.

Som kalkylingenjör ansvarar du för:

 • Att driva processen från förfrågningsunderlag till färdig kalkyl, både i team och självständigt.
 • Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning och förfrågningar.
 • Vid större kalkyler arbetar du i team med PrC, PC och PI där du har huvudansvaret och fördelningen av arbetsuppgifterna i teamet.
 • Har en nära dialog med produktionsteamet, beställare, underentreprenörer, konsulter och leverantörer.
 • I projekt arbeta med produktionskalkyler, projektförändringslistan, ekonomistyrning och prognosarbete.
 • Jobba mot tydliga deadlines.
 • Verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner.

Din profil och dina erfarenheter

Du har en akademisk examen eller likvärdiga erfarenheter med inriktning mot bygg, samt minst flerårig arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, varav 5 år som kalkylator. Du har arbetat mycket med mängdningsprogram och kalkylprogram. Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kunskaper.

Du gillar att arbeta i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att hålla högt tempo. Som person ska du kunna planera, organisera och arbeta på ett strukturerat, noggrant och kvalitetsmedvetet sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och fokuserar på rätt saker. Du har en god ekonomisk medvetenhet, analytisk, byggteknisk kunskap, har ett sinne för siffror och kan självständigt driva dina frågor. Du vill vara med och bidra till att du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som
ledare.

Jobba på Vestia

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har ett av branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) och även stolta, ambitiösa, engagerade och nöjda medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om personalutveckling i kombination med tydliga leveranskrav. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du beräknas tillträda tjänsten snarast, B-körkort ett krav. Vestia Construction Group AB arbetar tillsammans med rekryteringsföretag.

Ansökan

Gör din ansökan HÄR

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB

Snickare

Vestia söker en erfaren, engagerad och vass snickare!

”Vår viktigaste resurs är vår personal och vi gör allt vi kan för att ge dig de bästa förutsättningarna att göra ett bra jobb”

Vill du bli en av oss och jobba i ett framgångsrikt entreprenadföretag med verksamhet i Göteborg med kranskommuner? Vi har fortsatt stor efterfrågan från våra kunder och söker därför dig som har yrkesbevis med lång erfarenhet som snickare.

Du vill självklart vara en del av vår tillväxtresa och ser dig som en duktig lagspelare. Vi söker intresserade, engagerade och flexibla kvinnor och män med dokumenterat yrkeserfarenhet. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads. Du har bra förutsättningar att utvecklas, du måste klara högt tempo.

Jobba för Vestia Construction Group AB
Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har förmodligen branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag fortsätter vi vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå.

Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetaren och mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav. Vi är ett värderingsstyrt företag där våra värderingar får stort utrymme. Vår Code of Conduct ligger som en stabil grund för ett bra samarbete och den väger tungt i vårt uppförande såväl internt som externt.

Våra kärnvärden står för laget, TEAM; Tillsammans-Engagemang-Ansvar-Modig.

De vanligaste arbetsuppgifterna är invändiga och utvändiga stomkompletteringar som t ex:

 • Invändiga arbeten som innerväggar av gips och fasta gipstak.
 • Montering av kök, dörrar, fönster, inredning, beslag och sakvaror mm
 • Utfackningsväggar
 • Utvändiga arbeten som fasadarbeten, takarbeten, komplementbyggnader mm

Din profil 

 • Erfaren snickare som har arbetat 10 år som snickare och är redo för olika projekt och byggen
 • Du är ordningsam, driven, tar ansvar och kan hantera verktyg och arbetsredskap som krävs för jobbets utförande
 • Du är engagerad, social och gillar högt tempo
 • Du en bra lagspelare som gillar att arbeta i framgångsrika lag
 • Om du tidigare har jobbat i ett värderingsstyrt företag så är det meriterande
 • Körkort är ett krav och bil är önskvärt

Ansökan

Gör din ansökan här nedan i formuläret. Självklart bifogar du ditt CV och brev. Vi gör löpande urval och intervjuer, är du rätt person så skicka in ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB

Intresserad av att jobba hos oss?

Fyll i nedan formulär och skicka med ditt CV.

 • Skicka in ditt CV

 • Tillåtna filformat (pdf, doc, docx)
  Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB.
 • Vår integritetspolicy för arbetssökande