DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Vi växer så det knakar och under hösten startar produktionen för flera spännande projekt.

JUST NU SÖKER VI

2 Arbetsledare

”Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet på en byggarbetsplats, du har goda erfarenheter från branschen som arbetsledare? Besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar”?

Vestia Construction Group söker nu en arbetsledare som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda såväl egna yrkesarbetare som våra olika underentreprenörer.

I din roll som arbetsledare planerar du det dagliga arbetat utifrån projektets huvudtidplan, du ansvarar för mindre inköp och materialbeställningar samt att de färdiga arbetena håller rätt kvalitet. Du har ofta ett ekonomiskt ansvar för de kostnadsposter som du själv dagligen hanterar, t.ex. olika byggmaterial.

Din närmaste chef är en av våra Platschefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets övergripande planering och gällande budget. Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är vår förmåga att bygga team och att samarbeta, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll i byggprojekt.
 • Du trivs med att leda andra människor och innehar moderna ledaregenskaper.
 • Du har goda kunskaper i planering av det dagliga arbetet samt att fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du är trygg med att hantera t.ex. materialbeställningar, mängdning och fakturakontroll i diverse digitala dataprogram.
 • Du leder arbetet mot tydligt uppsatta mål tillsammans med platschefen och Vestias egna yrkesarbetare.
 • Meriterande är om du har betong klass 2 utbildning.

Erfarenheter

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du duktig på att samarbeta med kollegor, underentreprenörer och leverantörer. Vestia jobbar mycket i samverkansprojekt, meriterande är om du har erfarenheter av entreprenadformen.
Du gillar att växa i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är ambitiös, engagerad och gillar att ansvara för en effektiv produktion.
Du vill självklart vara med och bidra till att både du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan vara aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter. Du beräknas tillträda tjänsten i januari 2021, sista ansökningsdag 2020-11-30. B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

projektingenjör

”Har du flerårig erfarenhet av inköpsprocess och kalkylarbete? Som projektingenjör bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt med hög gedigen kvalitet. Du besitter moderna ledaregenskaper och söker nya härliga utmaningar”

Vestia Construction Group söker nu en projektingenjör som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda arbetet med inköp. Du ansvarar för projektinköp av material och underentreprenörer inklusive de administrativa funktionerna kring inköpen.

I din roll som projektingenjör planerar du efter projektets huvudtidplan och har ett nära samarbete med produktionen genom att arbeta med inköp, ekonomistyrning, hantera projektförändringar och utföra prognosarbete. Du bidrar med att driva processen från förfrågningsunderlag till kontraktsskrivning, ansvara för de kostnadsposter du själv dagligen hanterar, du har kontakt med kundens projektledare och/ eller byggledare.

Din närmaste chef är vår kalkyl och inköpschef och i projekt jobbar du tätt med platschefen. Du tillsammans med platschef ser till att valda produkter håller rätt kvalitet och rätt pris. Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är vår förmåga att bygga team och samarbeta, både med våra kunder, leverantörer och underentreprenörer.

I tjänsten som projektingenjör inköp kommer du bland annat att:

 • säkerställa rätt inköpsprioriteringar och planering
 • sammanställa och följa upp projektens inköps och ekonomiarbete
 • ansvara för kontakter, granskning, kontraktsskrivning och uppföljning av leverantörer och UE
 • tillsammans med en anbudsgrupp ta fram kalkyler
 • ekonomistyrning och prognosarbete
 • upprätta förfrågningsunderlag, kravspecifikationer och utvärdera anbud vid upphandlingar

Erfarenheter

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du duktig på att samarbeta med kollegor, underentreprenörer, leverantörer och har ett gott sinne för affärer. Du gillar att arbeta i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är ambitiös, noggrann, engagerad och gillar att ansvara för ett effektivt arbete. Du vill självklart vara med och bidra till att du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Din Profil

 • Du har en akademisk examen eller likvärdiga erfarenheter med inriktning mot bygg
 • Erfarenhet från olika typer av byggprojekt med 2 – 4 års erfarenhet av projektinköp
 • Du innehar moderna ledaregenskaper
 • Du har goda kunskaper i planering och du är resultatinriktad
 • Erfarenhet av Bluebeam, Bidcon och Byggsamordnaren
 • Du är trygg med att och fakturakontroll i digitala dataprogram samt god datavana
 • Du har erfarenhet av förhandling och goda kunskaper i entreprenadjuridik

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har ett av branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare, du är ambitiös, ordningsam och kommunikativ.
Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan vara aktuellt beroende på dina tidigare erfarenheter. Sista ansökningsdag är 30/1 2021. B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group


Jag vill ansöka!

Platschef

”Har du flerårig erfarenhet av att driva projekt i byggbranschen, besitter du goda ledaregenskaper och söker nya utmaningar”?

Vestia Construction Group söker nu en platschef som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda team med engagerade och duktiga medarbetare.

I din roll som platschef har du det övergripande ansvaret för projektets genomförande på vår arbetsplats, innefattande planering, kostnadsstyrning, kunddialog samt att lämna över en slutprodukt med hög kvalitet. Dessutom leder och utvecklar du dina närmaste kollegor. Din närmaste chef är en av våra Projektchefer som stöttar dig och som främst ansvarar för projektets tidiga skeden samt har det övergripande ekonomiska ansvaret.

Utmärkande för Vestia’s arbetsplatser är samarbetet och vår förmåga att bygga framgångsrika team, både med våra kunder och våra underentreprenörer. Vi har också höga krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Din Profil

 • Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet att leda diverse olika byggprojekt.
 • Du har goda kunskaper av rollen som platschef och innehar naturliga ledaregenskaper.
 • Du trivs i en roll med helhetsansvar för samordningen av projektets ingående delar.
 • Du har goda kunskaper i projektplanering, kostnadsstyrning och att leda och fördela resurser på ett optimalt sätt.
 • Du leder arbetet mot tydligt mot uppsatta mål tillsammans med ditt projektteam.
 • Du är van vid ekonomiskt ansvar samt har kunskaper inom avtals- och entreprenadjuridik.
 • Goda datakunskaper i Office-paketet och du är även van att jobba i Byggsamordnaren

Dina egenskaper

Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är engagerad i ditt arbete och trivs med att leda och motivera andra människor. Som person är du målmedveten och ansvarstagande samt har en positiv inställning.

Du duktig på att strukturera och organisera ditt arbete och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Du är tydlig i din kommunikation, duktig på att bygga nätverk och utveckla långsiktiga relationer med kunder och andra intressenter.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) samt stolta och engagerade medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vestia jobbar mycket i samverkan/ partnering, meriterande är om du tidigare verkat i entreprenadformen.

Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om medarbetarens mjuka värden i kombination med tydliga leveranskrav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, och B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

Kalkylingenjör

Har du flerårig erfarenhet av kalkylarbete? Som kalkylingenjör bidrar du till att skapa bra förutsättningar för våra projekt och du gör det med hög gedigen kvalitet. Du söker nya härliga utmaningar och vill följa med på vår resa”

Vestia Construction Group söker nu en erfaren kalkylingenjör som vill vara med och utveckla företaget, arbeta med intressanta projekt och leda arbetet med våra kalkyler. Din närmaste chef är vår kalkylchef och i projekten jobbar du tätt med platschefen.

Som kalkylingenjör ansvarar du för;

 • Att driva processen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag, både i team och självständigt
 • Du ansvarar för kalkylen gällande mängdberäkning, prissättning, förfrågningar
 • Ha en nära dialog med produktionsteamet, beställare, underentreprenörer, konsulter och leverantörer
 • projekt arbeta med produktionskalkyler, projektförändringslistan, ekonomistyrning och prognosarbete
 • Jobba mot tydliga deadlines
 • Verka för ständiga förbättringar i enlighet med företagets mål och visioner

Din profil och dina erfarenheter

Du har en akademisk examen eller likvärdiga erfarenheter med inriktning mot bygg, samt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, varav 3 år som kalkylator. Du har arbetat mycket med mängdnings-program och kalkylprogram. Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och kunskaper.

Du gillar att arbeta i framgångsrika team, du är duktig på att kommunicera och trivs med att hålla högt tempo. Som person ska du kunna planera, organisera och arbeta på ett strukturerat, noggrant och kvalitetsmedvetet sätt. Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer och fokuserar på rätt saker. Du har en god ekonomisk medvetenhet, analytisk, byggteknisk kunskap, har ett sinne för siffror och kan självständigt driva dina frågor. Du vill vara med och bidra till att du själv och dina närmaste medarbetare utvecklas och du trivs i rollen som ledare.

Jobba på Vestia Construction Group

Du erbjuds en plats i vår organisation med goda värderingar och en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har ett av branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) och även stolta, ambitiösa, engagerade och nöjda medarbetare. Som företag kommer vi att fortsätta vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklingsmöjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalpolitik där vi värnar om personalutveckling i kombination med tydliga leveranskrav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och B-körkort ett krav. Du beräknas tillträda tjänsten snarast och sista ansökningsdag är 15-03-21.

Vestia Construction Group AB arbetar tillsammans med rekryteringsföretagen FMR rekrytering och Framtiden.

Ansökan

Du ansöker via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!

/Vestia Construction Group AB


Jag vill ansöka!

Vi tar alltid emot spontanansökningar

Fyll i nedan formulär och skicka med ditt CV.

 • Skicka in ditt CV

 • Tillåtna filformat (pdf, doc, docx)
  Accepterade filtyper: pdf, doc, docx.
 • Vår integritetspolicy för arbetssökande