DET GÅR BRA FÖR VESTIA!

Vi har anställt närmare 30 nya härliga medarbetare det senaste året och tillväxten fortsätter. Vi har många spännande projekt på gång!

JUST NU SÖKER VI 

Eftermarknadsansvarig

Har du flerårig erfarenhet av att leda och fördela arbetet, besitter du moderna ledaregenskaper och söker nya utmaningar? Har du goda erfarenheter av eftermarknad och har flerårig erfarenhet som arbetsledare, ja då är du den person vi söker!

Vestia Construction Group söker en eftermarknadsansvarig som gillar att medverka till fortsatt hög kundnöjdhet även efter projektavslut. Du har det övergripande ansvaret och är företagets kontaktperson gällande projekt i eftermarknadsskede – från överlämnande till kund fram till garantitidens slut. Du leder och skapar goda relationer med både kund, kundernas kund och våra underentreprenörer. I din roll som ansvarig planerar du det dagliga arbetet utifrån inkommande uppdrag, genomför mindre inköp samt säkerställer att garantiarbetena, efterarbeten samt nya åtaganden genomförs enligt plan och håller rätt kvalitet.

Du ansvarar för och är drivande i utredningar kring efterarbeten och garantiarbeten och representerar Vestia vid överlämning, garantibesiktningar och servicetillfällen. Du har ett ekonomiskt ansvar för garanti & eftermarknad och planerar utförandet tillsammans med dina kollegor. Därtill säkerställer du att erfarenheter från garantitiden återförs till berörda verksamheter inom Vestia.

Erfarenheter/kvalifikationer:
• Du har en byggteknisk utbildning och flerårig erfarenhet i arbetsledande roll
• Du har goda kunskaper i planering och resursfördelning
• Du är trygg med att hantera digitala verktyg
• Du har kunskaper om AB04 och ABT06/entreprenadjuridik
• Rollen förutsätter god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift
• Du har förmåga att lyfta blicken och i ditt beslutsfattande ta hänsyn till flera olika perspektiv
• Meriterande är om du har erfarenhet av samverkan/ partnering då detta är Vestias primära affärsmodell

Din profil
Utöver dina praktiska erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att trivas i kontakt med människor och tycka om att vara spindeln i nätet ser vi som en självklarhet i denna roll. Du är professionell i kontakten med kund och kundernas kund och är genuint intresserad av att ge god service. Du har en förmåga att kunna planera och samordna flera arbetsuppgifter samtidigt och jobbar med ett strukturerat arbetssätt. Du kan arbeta självständigt, och är pådrivande inom ditt område.

Du gillar att växa i framgångsrika team och har en modern ledarstil, du är duktig på att kommunicera och trivs med att ha många bollar i luften. Du är en ambitiös och engagerad ledare som gillar att ansvara leda och utveckla garanti- och eftermarknadsarbetet mot tydligt uppsatta mål.

Jobba på Vestia Construction Group
Du erbjuds en plats i vår organisation som eftermarknadsansvarig i en positiv och framtidsinriktad företagskultur. Vi har ett av branschens högsta NKI-tal (Nöjd Kund Index) och vi har stolta och engagerade medarbetare. Som företag att fortsätter vi vår tillväxtresa vilket ständigt öppnar upp för nya utvecklings-möjligheter på individnivå. Vi på Vestia är stolta över vår personalsyn där vi värnar om medarbetaren i kombination med tydliga leveranskrav. Utmärkande för Vestias arbetsplatser är våra högt ställda krav på en trygg och säker arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och B-körkort ett krav. Välkommen med din ansökan!

Intresserad av att jobba hos oss?

Fyll i nedan formulär och skicka med ditt CV.

  • Skicka in ditt CV

  • Tillåtna filformat (pdf, doc, docx)
    Godkända filtyper: pdf, doc, docx, Max filstorlek: 1 MB.
  • Vår integritetspolicy för arbetssökande