Vinnande totalentreprenör i nytt samarbete med Vasakronan

aktuellt-bohusgatan-featured

Stadsdelshus åt Stadsdelsförvaltningen Centrum

Tillsammans med Vasakronan, Akuro och utvalda underentreprenörer har vi fram till idag projekterat fram handlingar för att kunna utveckla ett stadsdelshus åt Stadsdelsförvaltningen Centrum. Det är ett stort och komplext ombyggnadsprojekt, som ligger på Bohusgatan 13-15, mitt i centrala Göteborg. Fastigheten kommer att anpassas för verksamheten som söker effektivitet genom en flexibel lokal som möter deras behov.

– Projektet bidrar till vår fortsatta utveckling av fastigheten och området. Vi har arbetat med att skapa en mer utåtriktad fastighet med matutbud och butiker för att skapa liv och rörelse längs Bohusgatan och Skånegatan. Stadsdelshuset bidrar till att fler besökare kommer till fastigheten och området vilket är väldigt positivt. Vi ser fram emot ett samverkansprojekt tillsammans med Vestia där allas kompetens kommer att behövas. Det är ett otroligt komplext projekt där hyresgästen sitter kvar under hela ombyggnadstiden vilket kommer ställa höga krav på alla inblandade

Vi är mycket stolta över att Vasakronan utsett oss till totalentreprenör och tillsammans med övriga utvalda projektdeltagare drar vi nu igång produktionen med full fart. På bilden nedan, som togs i samband med startmötet i maj, syns representanter från verksamheten och projekteringsgruppen.