MÖT EN AV VÅRA MEDARBETARE

- Mikael Dahlkvist

Grattis till utmärkelsen* Årets medarbetare? Hur känns det?

Tack så mycket, det känns bra. Det är riktigt roligt att bli uppmärksammad, särskilt när det är ens egna medarbetare som röstat fram en.

Varför tror du att du blev årets medarbetare?

Jag tror det var för att jag är en lagspelare som alltid ger allt för att alla i teamet ska ha en så bra resa som möjligt. Teamet bygger just nu 110 lägenheter och min funktion i det är att jobba med inköp, leveransplanering och ekonomistyrning i projektet. När samarbetet funkar bra går bygget bättre och produktionen sker mer effektivt.

Tre ord som beskriver dig:

Lugn, strukturerad & lyhörd

Vad är det som gör att du trivs på Vestia?

Det är många saker och givetvis handlar det om alla fantastiska kollegor och deras proffsiga kunskap. Det är ett litet och familjärt företag där vi har kul ihop. Vi är bra på att fira framgångar!

Beslutsvägarna är korta och man får ta stort ansvar. Det är mycket närmare ledningen än jag är van vid från andra företag och alla blir involverade i utvecklingen av företaget. Det motiverar och ger den där goa extraenergin.

”Det är många saker som gör att jag trivs, bland annat alla fantastiska kollegor och deras proffsiga kunskap”

Mikael Dahlkvist
Projektingenjör, Vestia Construction Group AB

Berätta lite om dig själv?

Jag bor i Kungsbacka med min sambo Sofia. De senaste tre åren har vi ägnat åt att renovera. Jag vill nog tro att jag är lika effektiv i planeringen av vår egen renovering som jag är på jobbet. Haha, men det är nog inte riktigt sant. Jag gillar att spela padel, vara ute med båten och att cykla mountainbike. Jag körde downhill i Isaberg och det var riktigt skoj. Jag kanske inte var snabbast i backen men att känna farten är härligt.

Vad är mest utmanande i din roll?

Jag skulle nog säga variationen. Det är både det roligaste och det mest utmanande. Man får kasta sig mellan de stora och små perspektiven. Ena dagen väljer man stomsystem och nästa dag sitter man och diskuterar handdukskrokarna till badrummen. Det är jäkligt roligt!

Tack Mikael! Bra jobbat.

*Varje år i samband med Vestias Strategidagar delas utmärkelsen ”Årets medarbetare” ut.  Nytt för i år är att medarbetarna utser vinnaren genom att rösta på 5 kandidater som nominerats av ledningen.

Läs mer om…

Möt flera medarbetare

LÄS MER

Jobba hos oss

LÄS MER

Om Vestia

LÄS MER