Gott nytt 2024

SEEL

Tack för ett händelserikt 2023

Vi önskar er alla avkopplande helger och ett gott slut på året.  Vi återkommer fulladdade med energi och ser fram emot många goda samarbeten under 2024.

Här är de projekt vi färdigställde och lämnade över under 2023.

SEEL är en forskningsanläggning för elektromobilitet på Gateway Säve. SEEL ägs och drivs av Rise och Chalmers med syftet att påskynda omställningen till ett fossilfritt samhälle. Projektet genomfördes i partnering med Castellum.
(bilden högst upp, foto: Anders Nicander)

Förskolorna på Kennedygatan 1, Burås Kyrkbacke 3 och Långströmsgatan 34D. De tre förskolorna ingick i vårt strategiska partneringprogram Fyrklövern med Stadsfastigheter, där vi sammanlagt har byggt fem förskolor i Göteborg under åren 2020–2023.

Både Åbybadet och Åby isstadion är strategiska partneringprojekt vi genomfört med Mölndals stad. Vårt engagemang i Åby Arenastad har pågått sedan 2018. Badhuset invigdes den 16 juni i år och isstadion öppnades för allmänheten med pompa och ståt den 15 december.

Vi har arbetat med många andra projekt under året och skickar ett tack till alla kunder, samarbetspartners och medarbetare.
Gott slut och gott nytt!

I år skänker vi pengar till Barncancerfonden som stöd i kampen mot barncancer.