Fjällbo Park

Fjällbo Park färdigställande

Bostadsrätter i Fjällbo Park

I Fjällbo Park bygger vi fem flerbostadshus i partnering med Egnahemsbolaget och underentreprenörer. Färdigställandet närmar sig, förbesiktningen sker direkt efter semestern. De första kunderna flyttar in den 8 september 2022. Inflyttningen sker sedan successivt under hösten allteftersom husen blir klara. I Hus 5 som ligger längst norrut på tomten vid foten av Fjällboberget, är allt interiört på plats. Här anläggs nu utemiljön med murar i natursten, odlingslådor, grönytor, växtlighet och lekplats. Fasaderna är i trä med detaljer som harmoniserar med omkringliggande bebyggelse.

– Det bästa med projekt Fjällbo Park är vårt goda samarbete. Vi har verkligen fått en stark sammanhållning i teamet tillsammans med Egnahemsbolaget och underentreprenörer. Sen är jag förstås riktigt stolt över resultatet också. Husen smälter fint in i området med kopplingar bakåt i tiden, men är toppmoderna med hög genomgående kvalitet.

Projektnamn: Fjällbo Park

Vad: Fem flerbostadshus i partnering med Egnahemsbolaget

Arkitekt: Radar Arkitektur & Planering

Beställare: Egnahemsbolaget

Byggstart: maj 2020

Inflyttning: december 2022

Yta: 9000 m²

Bilder: Anders Nicander

Fjällbo Park färdigställande

Nära till friluftsliv och äventyr

Husen byggs i en grönskande parkmiljö vid foten av Fjällboberget. Området gränsar till Fjällbo ängar och omgärdas av sammanhängande grönområden med naturstigar och klättringsleder.

Totalt är det 90 lägenheter på ett, till fyra rum och kök. Alla lägenheter har balkong eller altan i västerläge. Storleken varierar mellan 32 till 102 kvadratmeter. I bostadsrättsföreningen finns en gemensamhetslokal och övernattningslägenhet och det gemensamma cykelförrådet har även en liten verkstad.

I huset längst söderut på tomten (Hus 1) pågår de sista snickeriarbeterna och montering av kök. Här flyttar de boende in i december 2022.

SE fler av våra projekt

Kombinerad grundskola F-6 och äldreboende
Utställningshall, verkstad och kontor för Maskino AB
Nytt kontor åt Arcam i Mölnlycke
Modernisering av sport- och fritidsanläggningar